Web Analytics Made Easy - Statcounter

حوادث رکنا: مرد جوان که در جریان یک درگیری مرتکب قتل شده بود در حالی که در یک قدمی مجازات مرگ قرار داشت با کمک وکیلش از قصاص رهایی یافت.

به گزارش رکنا، مدتی قبل مرد جوانی با پلیس تماس گرفت و از قتلی خبر داد که لحظاتی قبل مرتکب شده بود. بدنبال این خبر مأموران پلیس راهی محل جنایت که یک ویلای ساحلی در شمال کشور بود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ورود به خانه ویلایی آنها جسد خونین مرد جوانی را دیدند که یک زن و دو مرد دیگر نیز کنارش حضور داشتند اما عامل جنایت که امین نام داشت و از ناحیه دست مجروح شده بود به بیمارستان رفته بود.

اعتراف به قتل

امین پس از بهبودی در رابطه با جنایتی که مرتکب شده بود به مأموران گفت: با همسرم برای تعطیلات از تهران راهی شمال شدیم. لحظاتی قبل از قتل با همسرم در ساحل قدم می زدم که چند مرد برای همسرم ایجاد مزاحمت کرده و من با آنها درگیر شدم. با وساطت همسرم و کسانی که آنجا بودند درگیری پایان یافت.

او ادامه داد: وقتی به ویلا برگشتیم حدود 5 دقیقه بعد، مقتول که سروش نام داشت به همراه دوستانش وارد ویلا شدند. آنها داس و قمه داشتند و من هم به داخل ویلا رفتم و چاقویی که آنجا بود را برداشتم. من قصد قتل نداشتم اما مقتول با داس به من حمله کرد و از ناحیه دست مجروح شدم. خواست ضربه دوم را بزند که من برای دفاع از خود به او ضربه زدم و چاقوی من به گردن مقتول برخورد کرد. من فقط می خواستم او را بترسانم واقعاً دلم نمی خواست او را بکشم ، من توبه کرده و دور کارهای خلاف را خط کشیده بودم.کارآگاهان در ادامه تحقیقات دریافتند که امین حدود 10 سال قبل نیز جنایتی مرتکب شده و با گرفتن رضایت اولیای دم مدتی قبل از زندان آزاد شده است.

امین درخصوص نخستین جنایتش نیز گفت: 19 سال بیشتر نداشتم و تازه با دختری به نام سودابه آشنا شده بودم و می خواستم با او ازدواج کنم. اما یک روز که خیلی ناراحت بود به من گفت یکی از بچه محل هایمان به نام آرش برای او ایجاد مزاحمت کرده است. از شنیدن این حرف خیلی ناراحت شدم، آرش می دانست که من به سودابه علاقه دارم و می خواهم با او ازدواج کنم. درگیری من و آرش از همان موقع شروع شد. اما او دست بردار نبود و در نهایت با هم در خیابان قرار گذاشتیم. درگیری ما در خیابان بالا گرفت و من با چاقو به آرش ضربه زدم که بعد از انتقال به بیمارستان جان باخت.

زندگی دوباره

مرد جوان ادامه داد: من به زندان افتادم و خانواده ام برای گرفتن رضایت وارد عمل شدند. اما خانواده آرش رضایت نمی دادند. با درخواست قصاص آنها، دادگاه نیز برای من اشد مجازات را که همان قصاص بود صادر کرد. من در چند قدمی چوبه دار بودم که با لطف خداوند و تلاش واحد صلح و سازش، خانواده آرش در آخرین لحظات و پای چوبه دار به شرط دریافت دیه رضایت دادند. واقعاً توانایی پرداخت این هزینه را نداشتم اما در نهایت با کمک چند خیر موفق شدم دیه را تهیه کنم و بعد از 9 سال حبس از زندان آزاد شوم.

زمانی که پایم را از زندان بیرون گذاشتم با خودم عهد کردم که دیگر کاری نکنم که راهی زندان شوم، به همین دلیل بعد از آزاد شدن از زندان به خانواده ام گفتم می خواهم ازدواج کنم. مرد جوان گفت: چند ماه بعد از آزادی ام با فتانه دختری که اینبار خانواده ام معرفی کرده بودند و او نیز از زندگی خصوصی ام با خبر بود، ازدواج کردیم و برای گذراندن تعطیلات راهی شمال شدیم که آن اتفاق تلخ رخ داد.

رهایی از قصاص برای دومین بار

با ادعای مرد جوان، فرضیه دفاع مشروع او مطرح شد، اما مدارک کافی برای اثبات این ادعا از سوی مرد جوان ارائه نشد. در حالی که تحقیقات به این سمت می رفت که امین برای بار دوم به قصاص محکوم شود وکیل او مدارکی را به بازپرس ارائه کرد که راز این جنایت را برملا ساخت.او فیلمی را در اختیار تیم تحقیق قرار داد که جزئیات کامل درگیری را نشان می داد. فیلمی که از دوربین مداربسته ویلا گرفته شده بود از زمان ورود مقتول و دوستش به داخل ویلا تا حمله آنها به امین و ضربه ای که به آنها زده بود را نشان می داد.

تصاویر این درگیری و اظهارات متهم و مدارکی که در ادامه بررسی ها بدست آمد، امین پای میز محاکمه رفت و سرانجام با دفاعیات وکیل متهم دادگاه موضوع دفاع مشروع را تأیید کرد و بدین ترتیب مرد جوان بار دیگر از مجازات قصاص رهایی یافت او به زودی از جنبه عمومی جرم محاکمه خواهد شد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: یارانه دلار کرونا کرونا در جهان پلیس جنایت قتل زندان آزادی جرم اخبار حوادث ایران قتل قصاص درگیری مرد جوان کرونا عکس فیلم کرونا ویروس ویروس کرونا کرونا در جهان ویروس اخبار تهران حوادث تهران کرونا در ایران مرد جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟

   عصر ایران؛ سروش بامداد- خیلی‌ها دوست دارند بدانند لایحۀ حجاب و عفاف را کی نوشته که این قدر شورای نگهبان به آن ایراد شرعی و قانونی می‌گیرد؟ روشن است که یک روحانی و فقیه آشنا با شرع آن را ننوشته و گرنه این همه مشکل شرعی نداشت و آقای حسین شریعتمداریِ کیهان را هم به این نتیجه نمی‌رساند که قانون (لایحه نهایی نشده) را بگذارید کنار و با همین طرح نور (گشت ارشاد - 2 نیروی انتظامی) جلو بروید. فرمانده کل فراجا هم از حرکت بی‌درنگ به جانب »عفت اسلامی«سخن گفته و دیگر کمتر صحبت از اجرای آن قانون است.

  اما این لایحه را کی نوشته؟ یک فقیه؟ نه! یک خانم؟ نه! چهرۀ اصلی این لایحه آقایی است به نام ابوالفضل اقبالی که سال 88 و در گرماگرم التهابات انتخابات لیسانس علوم اجتماعی خود را از دانشگاه علامۀ طباطبایی گرفت و 8 سال بعد موفق شد در رشتۀ مطالعات زنان فوق لیسانس خود را از دانشگاه غیر دولتی خوارزمی دریافت کند.

   او وقت و همت خود را صرف مطالعات زنان کرده و حاصل آن چند مقاله و کتاب است که در نگاه اول این تصور را ایجاد می کند که نوشتۀ یک خانم باشد اما به قلم اوست که امسال 40 ساله شد:

   از گشت ارشاد تا چادر المیرا، زنان در دنیای وارونه، ساخت اجتماعی طلاق توافقی...

   نگاهی به مشاغل او بعد از دریافت مدرک و حتی حین دانشجویی نیز نشان می‌دهد در جامعه به مفهوم عام آن کار و زندگی نکرده بلکه در نهادهای مختلف حکومتی و نه حتی دستگاه های اجرایی دولتی ( دست‌کم تا پیش از روی کار آمدن دولت ابراهیم رییسی) مشغول بوده است:معاون رصد و پایش موسسه بینا وابسته به سازمان تبلیغات، مدیر روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، کارشناس کودک و نوجوان سازمان رسانه ای اوج، دبیر کارگروه زنان در مؤسسۀ اشراق وابسته به بنیاد خاتم‌الاوصیا و سرانجام در دولت آقای رییسی وارد دولت می‌شود (ستاد حجاب و عفاف وزارت کشور).

   چون در برخی گفت‌و‌گوها از او به عنوان «آقای دکتر» یاد می‌شود بررسی‌ها حاکی از آن است در دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد  وارد تحصیل در مقطع دکتری جامعه شناسی شده اما ادامه نداده و گویا به تازگی در دانشگاه تهران از سر گرفته است.

   ویژگی آقای اقبالی این است که مانند امامان جمعه به شرع استناد نمی‌کند ( هر چند آقای علم‌الهدای مشهد هم به تازگی از شاهنامه گفت و این شعر را خواند: "منیژه منم، برهنه ندیده تنم آفتاب" و تفاخر دختر افراسیاب به بیژن درباره جایگاه طبقاتی خود را بی‌توجه به ابیات قبل درباره شادنوشی این دو را به حساب الگوی حجاب و پوشش گذاشت!) یا به قانون. چون قانون را خودش نوشته و در گیر و دار رفع اشکالات شرعی است. از این رو تعابیر خاص خود را به کار می‌برد کما این که به تازگی در برنامه تلویزیونی «بدون گارد» گفت:

   «تحمل مخالف، رفتار اخلاقی است اما بی‌حجابی مزاحمت برای ماست و تحمل مزاحم رفتاری انفعالی است». تعابیری که ما به ازای شرعی و قانونی ندارد.

  پیش‌تر در مناظره با دکتر احمد بخارایی - جامعه شناس- هم وقتی مجری پرسید: "با توجه به این که برای سلبریتی ها جریمه های بیشتر تعیین کرده اید آیا نباید نگران بود این رفتار ها به مهاجرت بینجامد؟"  او پاسخ داد: جریمه های آنان را بیشتر تعیین کردیم چون رفتارشان تبعیت اجتماعی دارد ولی اگر هم به مهاجرت بینجامد، خوب بینجامد!

   بلافاصله البته توضیح داد البته قدم هنرمندان روی چشم ما! در فضای مجازی هم در واکنش گفته شد: قدم تان روی چشم برای فردی بیرونی به کار می رود. یک ایرانی متولد 1362 که نمی تواند به ایرانیان دیگر بگوید قدم تان روی چشم! این خاک که متعلق به شمای تنها نیست!

   بحث انگیزترین سخن او اما باز در همان مناظره با احمد بخارایی بود که در آن گفت:

   بی حجابی جلوی حرص و ولع را می گیرد در حالی که هر چه افراد حریص تر و گرم تر و پرقدرت تر و ولع بیشتری داشته باشند برای تشکیل خانواده مصمم تر می شوند و اگر در غرب خانواده ها واقعی نیست به خاطر این است که ولع ندارند و بعد از آن آماری ارایه داد.

ه   نگامی که مجری گفت چون این آمارها را مراکز رسمی و حکومتی منتشر می کنند برخی در آنها تشکیک می کنند او این گونه پاسخ داد: آمارگیران پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات ظاهری کاملا مردمی دارند. با یک من ریش و انگشتر و یقه آخوندی که آمار نمی گیرند.

   این که یک آقا و نه خانم ها متولی طراحی و دفاع از لایحه حجاب هستند و تحصیلات فرد در زمینه علوم اجتماعی است و ادبیاتی که به کار می گیرد شبیه فقیهان و حقوق دانان نیست در حالی که به شرع و قانون استناد می شود مورد توجه ناظران قرار گرفته و روشن شده بنای او بر دو اصل است: یکی این که حجاب کم یا بی حجابی حرص و ولع تشکیل خانواده و ارتباط مشروع را از بین می برد و دوم این که «مزاحم ما هستند».

  با این اوصاف این سوال هم قابل طرح است که چرا آقای رییسی، ابوالفضل اقبالی را برای معاونت زنان و خانواده انتخاب نکرده با توجه به این که خانم خزعلی معاون کنونی بارها گفته اولویت خانم ها باید خانه و خانواده باشد و طبعا این قاعده شامل خود خانم انسیه خزعلی هم می شود.

در تاریخ معاصر ایران یک ابوالفضل اقبالی دیگر هم البته داریم که ربطی به حجاب و زنان نداشت و 16 سال قبل از تولد این ابوالفضل اقبالی درگذشته و او نماینده آستارا در دوره 21 مجلس شورای ملی بود و مدتی قائم مقام دکتر حسن خطیبی در جمعیت شیرو خورشید سرخ ایران.

  آقای اقبالیِ مورد نظر این نوشته اما جایی قائم مقام نبوده او مدیر عامل موسسه فرهنگی هنری بصیرت است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آقای علم‌الهدی! چرا منیژه؟

دیگر خبرها

  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • فیلم جمله جنجال‌ساز کارشناس تلویزیون؛ زن ‌بی‌حجاب، مزاحم شد!
  • «بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع!
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع/ اعلام مسیرهای جایگزین
  • بارش باران طراوت بی‌نظیری به هوای بجنورد بخشیده است
  • مامور سپاهان برای از کار انداختن سروش (عکس)
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • هفت محبوب پرسپولیس در باشگاه صدتایی‌ها